För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Våra produkter
 
Våra produkter är utvalda kvalitetsprodukter från välkända leverantörer, allt för professionella resultat och smarta metoder. Till höger finns ett urval av våra huvudleverantörer.
 
Kontakta gärna oss, kom på besök eller boka in ett besök hos er för att få råd och tips på exempelvis hur er verksamhets städning blir så bra, ekonomisk och effektiv som möjligt. Kontaktinformation finns under "Kontakta oss ".
 
Säkerhetsdatablad
När du använder kemikalier så som rengöringsmedel, polish, tvål, diskmedel etcetera, är det bra att veta vad den innehåller. Produkten kan kräva skyddsutrustning vid användning, något kanske är hälsofarligt eller kräver att det finns säkerhetsdatablad av annan anledning. För berörda produkter finns säkerhetsdatablad att tillgå i webshopen, vid problem med länkar, kontakta oss.
 
Dosering
Oavsett om du använder grönsåpa, polish, sanitetsrengöring eller diskmedel, är det viktigt med rätt dosering. Det är onödigt att använda för mycket, men det är också dumt att använda fel produkt till fel ändamål. Diskmedel fungerar olika bra i olika vatten, pH-värden i rengöringsmedel fyller olika funktion. Fråga oss om vad som passar era behov och miljöer bäst!
Start > Våra produkter
Några av våra leverantörer:
 
 
 
 
 
 
 
 
Innehåll
A->Ö
Annonser