För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Man häller inte vatten i ett trasigt glas! För att en polish ska lägga sig där den ska, överst på golvet, vill det till att underlaget är tätt. Genom en grundpolish fyller du porerna i porösa golv, för att sedan kunna applicera polish ovanpå utan att den försvinner ner.
 
Sök i resultat
Antal träffar 6
62510702
Grundpolish Lino-Primer 5L
För grundbehandling av linoleum- och stengolv.
pH 8,6
Användning: Specialprodukt för försegling och grundbehandling av linoleumgolv före polish- och vaxbehandling. Ger en film med mycket god vidhäftning och används med fördel för att förbättra fästet för golvpolish och golvvax. Enbart behandling med Lino-Primer ger inte tillräckligt slitageskydd.
 
Dosering 1 liter täcker ca 50 m2 per strykning.
 
Metodbeskrivning: Grundrengöring: Före behandling med Lino-Primer, rengörs golvet noga, genom att avlägsna gamla vax- eller polishlager med Maxi alt. Maxi Plus. Skölj noga och låt golvet torka ordentligt.
Polishbehandling: Stryk ut ett tunt skikt av Lino-Primer. Då Primer har torkat ordentligt kan golvet behandlas med lämplig golvpolish och golvvax. Räcker till ca 50 kvm.
 
Transportförpackning 3x5L
7513199
Grundpolish Jontec Technique free 5L
Grundpolish för porösa och/eller slitna hårda golv som PVC, kvartsvinyl och sten. Kan även användas på linoleum. Speciella polymerer i produkten fyller igen porer, skapar bättre fästförmåga och minskar behovet av ytterligare lager av polish. Bättre fästförmåga ger även längre hållbarhet för varje polishbehandling.
 
Transportförpackning: 2x5 L
 
7512706
Grundpolish Jontec Linobase 5L
Permanent grundpolish för linoleumgolv. Ingår i LinoSECURETM systemet, vilket återuppbygger gamla utslitna golv och ger perfekt fästförmåga, samt ger bra motståndskraft mot mjölning då den kombineras med Jontec Linotop.

Transportförpackning: 2x5 L
400650
Grundpolish Jontec Grund  5L
Grundpolish för alla porösa och slitna golv (ej trä). Lämplig toppolish väljs efter trafik, glans, underhållsmetod, etc. Går att avlägsna helt.
 
pH: ca 9
 
Transportförpackning: 2x5 L
1295
Grundpolish Grundfix 5L
För grundbehandling av sönderskurade, uttorkade linoleumgolv. Grundfixbildar en töjbar vatten- och kemikalieavvisande grund i golvet. Obs! Skall ej användas på plastgolv.
 
Transportförpackning: 3x5 L
1135
Grundpolish Golvgrund PLS 5L
Används för grundbehandling av plast- och linoleumgolv samt porfyllning. Golvgrund bildar en vatten- och kemikalieavvisande grund på golv.
 
Transportförpackning: 3x5 L
Start > Innehåll > Städkemikalier > Golvvårdsmedel > Grund
Innehåll
A->Ö
Annonser